Despre Forever

Forever Living Products aduce in casele oamenilor cele mai bune produse pe baza de aloe vera. Compania a luat nastere in Scottsdale, Arizona fiind o companie ce a adoptat ca modalitate de vanzare asa-numita metoda de vanzare directa, numita si vanzare prin recomandare, MLM sau Multi Level Marketing. Gama de produse Forever Living Products cuprinde produse pe baza de aloe vera, produse cosmetice, produse apicole derivate, suplimente nutritive si produse pentru ingrijire corporala. Fondatorul companiei este Rex Maughan, acesta infiintand firma in anul 1978. Gama de produse Forever ajunge la aproximativ 200 de produse, iar numarul sau de distribuitori a depasit cifra de 10 milioane de oameni.

Iniţial, compania a inceput doar cu suc de aloe vera, si lotiuni pe baza de aloe vera in mai multe state vestice ale SUA. Timp de doar doi ani, vânzările anuale au crescut la mai mult de 30 milioane dolari SUA.
In anul 1981, Forever Living Products achizitioneaza Aloe Vera of America impreuna cu patentele detinute legate fabricarea produselor cosmetice pe baza de aloe vera, precum si mijloacele de prelucrare a plantei aloe vere.
Din 1980 până în 1981, vânzările companiei aproape ca s-au dublat ajungand la mai mult de 71 milioane dolari, in felul acesta situând FLP in randul firmelor cu cea mai rapidă creştere din SUA. In 1983, Rex Maughan si-a consolidat poziţia sa în cadrul firmei prin cumpararea intregului pachet de actiuni.
Forever Living Products a depăşit cifra de 100 milioane dolari şi 500 de angajaţi de 1985, când compania a ajuns sa detina, de asemenea, si instalaţiile de prelucrare şi laboratoare de cercetare din Dallas, o flotă de camioane, şi un sediu oficial în Tempe.

Bauturile pe baza de aloe genereaza aproximativ 50 la sută din vânzările anuale ale companiei Forever Living Products începand cu mijlocul anilor '90. FLP a lansat linia sa de produse apicole Forever în 1983. În centrul acestui grup de suplimente nutritive este "Royal Jelly" un supliment alimentar creat din miere de albine în special pentru regina matcă . Unii oameni de stiinta atribuie creşterea albinelor Reginei, capacitatea de reproducere, şi longevitate datorita consumul ei de lăptişor de matcă. Compania a oferit lăptişor de matcă sub formă de tablete de 250 mg, polen de albine, sub formă de tablete de 500 mg, de propolis, în 500 mg comprimate, şi miere pură.

Compania a combinat cu aloe vera vitamine, ginseng, minerale, uleiuri de peşte, usturoi, şi alte substanţe pentru a face o serie de suplimente nutritive.

Forever Living Products, împreună cu subsidiarele sale, este cel mai mare cultivator, producător şi distribuitor de aloe vera din lume, precum şi a produselor pe baza de aloe vera.

Forever Living detine, de asemenea, Forever Resorts, care administrează staţiunea de agrement şi de proprietăţi în Statele Unite, Europa şi Africa.